Over ons

Rovam & Starrenburg

Bouwbedrijf Rovam & Starrenburg is een jong, ambitieus en vakkundig bouw- en aannemersbedrijf. De fundering van bouwbedrijf Rovam & Starrenburg is in 2015 gelegd door Romeo van Marrewijk, uit liefde voor het vak. In 2017 is Marcel Starrenburg toegetreden als compagnon, wat logischerwijs resulteerde in de huidige bedrijfsnaam. Deze fusie zorgde ervoor dat meer klanten in een grote gebied kunnen profiteren van het brede scala aan specialiteiten van bouwbedrijf Rovam & Starrenburg: nieuwbouw, verbouw, afbouw, renovatie en onderhoud.

Bouwbedrijf Rovam & Starrenburg is gevestigd in Westland, onderdeel van regio Haaglanden. Voor een mooi project dat vakkundigheid vereist, rijden wij graag een stukje verder. Of het nu gaat om een dakkapel, dakopbouw of veranda; wij bouwen aan iets moois.

Ook binnen het bouwbedrijf wordt altijd gebouwd. Dit zit ten slotte in ons Westlandse DNA. De groei van Rovam & Starrrenburg is niet alleen te danken aan eigenaren Romeo en Marcel, ook het vaste team van hardwerkende, gespecialiseerde onderaannemers en zzp’ers bouwt hier iedere dag aan. Gezamenlijk leveren wij diensten én materialen van hoge kwaliteit en zorgen wij ervoor dat alle projecten tijdig en professioneel afgerond worden.

Bouw
aan
iets
moois

Sponsoring

Omdat Westland ons vele mooie projecten toevertrouwd, doen wij graag iets terug. Zo zijn wij van begin af aan trouwe hoofdsponsor van de Honselersdijkse feestweek en sponsoren wij Heaven Outdoor Festival.

Genoeg over ons! We horen graag uw ideeën, plannen of verhaal en denken hier graag in mee. Voelt u vrij om contact met ons op te nemen.